Om oss
Referanseprosjekter bilder
Velg riktig håndverker
Praktisk
Godkjent Lærebedrift
 
 

Tømrerfirma Ryen & Co AS er et middels stort firma som har drevet selvstendig innen tømrerfaget siden år 2000. I dag er vi 9 ansatte, i tillegg leier vi inn kompetanse og arbeidskraft fra andre bransjer, formidler og driver som totalentreprenør overfor våre kunder.

Fordi vi stiller store krav til håndverksmessige ferdigheter, og har stor kunnskap og forståelse for materialer og konstruksjonsprinsipper, har vi hatt fremgang og kontinuitet i vårt arbeid. Hos oss setter vi kunden i fokus, vårt mål er å levere håndverk som følger et minimum av god Norsk byggeskikk og Norsk standard.
Med et godt innblikk i teknikker, konstruksjonsprinsipper, materialer og byggeskikk, har i har drevet som totalentreprenør i 14 år.
Vi er til en vær tid oppdatert på nye løsninger og produkter, vi tenker langt frem i byggeprosessen for å ivareta rasjonell utførelse og fremdrift. Korte byggetider og krav til riktig utførelse og kvalitet, krever godt samarbeid med øvrige aktører i byggeprosessen. Det tette samarbeidet med ulike håndverksgrupper har ført til at vi har utviklet en sterk kompetanse innen flere fagområder slik at vi kan presentere de beste tekniske løsningene til våre kunder.
Vi leverer av å selge kompetanse. Vi har hele vien hatt stor pågang fra våre kunder, blant annet fordi vi leverer kvalitet til riktig pris, har god kommunikasjon og har samarbeidsvilje overfor våre kunder.
Kvalitet står sterkt i fokus hos oss !
 
 
 

 


 


 
Utviklet av Bysant AS